Levering jul

Punktlig levering til jul

 

Vi arbejder som julenisser for, at du får din personlige bog i tide til hjerternes fest. For at gaven bliver en succes, giver vi dig vigtig information om bestillingsfrist og de oftest stillede spørgsmål.

 

Din gave kommer i tide til juleaften

 

Levering uden for Tyskland:

Bestil før 08.12.2022 = levering til juleaften

 

Grundet det høje antal af bestillinger ved julen, kan der kommer forsinkelser på forsendelserne, som vi desværre ikke har nogen indflydelse på. Vi gør alle vores bedste for, at din pakke er hos dig så hurtigt som muligt.

 

Oftest stillede spørgsmål om leveringen

 

Hvor lang er leveringstiden? 

Vores bøger er helt unikke og bliver produceret ud fra dine angivelser. Når du har bestilt, vil det i Tyskland tage 5-7 arbejdsdage, til at du har bogen mellem dine hænder. Det kan tage længere tid med en international forsendelse.

 

Når din ordre er sendt, informerer vi dig om dette på e-mail. Grundet aktuelle situationer kan der opstå forsinkelser på vejen.

 

Kan jeg stadig få min bestilling i tide, hvis jeg bestiller efter d. 08. December? 

Hvis du bestiller efter d. 08. December, kan du være heldig at få pakken til tiden. Det afhænger dog ikke af os, men af postvæsnets leveringshastighed.

 

Kan I fremskynde en bestilling?

Vi har desværre ingen teknisk mulighed for at fremskynde en bestilling. Vores kundeservice kan kun hjælpe, hvis der skulle opstå forsinkelser, men kan ikke fremskynde en ordre.

 

Jeg vil gerne give bogen som en gave: Kan jeg sende gaven direkte til modtageren? 

Det er intet problem! Når du laver din bestilling, kan du frit vælge din leveringsadresse og så får du kvitteringen på e-mail.

 

Et lille tip: Bestil din bog pakket ind i vores smukke gavepapir.

 

Min bog er forsinket og er stadig ikke ankommet. Hvad nu?

Nogle forsendelser kan tage længere tid med posten. 

Det har vi desværre ingen indflydelse på. Er din bog ikke kommet frem inden for 10 hverdage efter forsendelsesbekræftelse, bedes du omgående kontakte Framilys kundeservice (service@framily.dk), så vi kan finde en løsning.

 

Hvor meget koster forsendelse?

For bestillinger på www.framily.dk koster forsendelsen ved standardforsendelse til Tyskland, Italien, Frankrig, Polen, Danmark, Norge, Sverige Østrig og Schweiz 36 kr (inkl. moms).

For DHL-pakkeforsendelse inkl. tracking er prisen for levering til Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Schweiz, Polen, Danmark, Norge og Sverige er prisen 64 kr (inkl. moms).


Du finder information om internationale leveringsomkostninger her.

 

Har du flere spørgsmål om vores personlige gaver?

Så kig gerne på vores FAQ.