Fordi vi tror på drømme

For os er børn unikke, uforbederlige, og det er derfor, at de er helt fantastiske, lige sådan, som de er. I en verden, hvor vi bliver konfronteret med forventninger og regler i en tidlig alder og forventes at være realistiske og rimelige, mister vi allerede i børnealder vores største styrke: evnen til at drømme. Den grænseløse tro på, at ALT er muligt.

 

Hos Framily tror vi af hele hjertet på drømmenes kraft. Vi ønsker at give børn selvtillid til at skabe deres egen verden, lige som de kan lide den. Fordi selvtillid, optimisme og fantasi hjælper små mennesker, til at udvikle sig til stærke personligheder.

 

I vores helt specielle personlige bøger, har hvert eneste barn plads til individualitet, kreativitet og grandiositet. Vores Framily-eventyr er billetten til en verden, hvor børn simpelthen bare kan være børn. Hvor de kan VÆRE alt, og opleve alt. Vi tror fast på drømmenes magt. For det er her, at alt starter.

Hvem er vi?

Vi er et team af bogfolk fra Hamborg. Mange af os arbejdede i lang tid hos det anerkendte børnebogsforlag Friedrich Oetinger, andre hos andre kendte forlag og i bogbranchen i det hele taget. Nogle af os har selv børn, og oplever hver dag derhjemme, hvor vigtigt og værdifuldt, det er for børn at vokse op med bøger. Hvor sjovt det er at læse sammen, og hvor stor børnenes fantasi er. En dag, sad vi med en tanke, som ikke længere slap os: ''Hvad nu, hvis der er bøger, hvori barnet selv optræder? Bøger, hvor barnet selv bliver til historiens helt?” Vores idé om personlige børnebøger blev født.

 

Inspireret af Pippi Langstrømpe‘s motto "Det har vi aldrig gjort før - så det klarer vi helt sikkert", satte vi os for at gøre denne idé til virkelighed. Siden da, har vi brændt for at udvikle bøger, hvor læseren spiller hovedrollen. Framily-historien viser, at drømme kan blive til virkelighed, og det er den vidunderlige følelse, som vi i videreudviklingen af ​​vores personlige produkter, forsøger at holde fast i.

 

Vi startede med kun én bog, og i dag tilbyder vi mere end 50 historier i ni lande. Vores hemmelighed: Vi lægger hele vores hjerte og sjæl i hver eneste af vores bøger. Hver bog er unik, og er illustreret med stor fokus på detaljer. Kun hos os er det muligt at gå i børnehave med Peppa. For os, er et hvert barn en helt, og vi fortæller deres helt egne historier. Så lad os sammen give vores børn denne enestående følelse af, at ALT er muligt.

 

Vi tror på drømmens kraft. For det er her, at alt starter.

Sådan kan du forære drømme væk:

Vælg din yndlingshistorie blandt en række forskellige bøger. Tilpas bogen nemt og hurtigt, efter dine ønsker, med Framily-konfiguratoren. Du kan tilføje dine egne fotos og en kærlig dedikation og forvandle din Framily-bog, og vores andre produkter, til en helt særlig og individuel gave - til en helt særlig person. Et ønske går med garanti i opfyldelse!