Giv en helt særlig Disney-bog i gave

Walt Disneys film vil altid sidde dybt i hjertet på børn fra hele verden med deres sange, dybe følelser og masser af humor. Hos os kan I finde disse film i vores personaliserede Disney-bøger: Den Lille Havfrue Ariel, Løvernes Konge, Frost I og II og Biler. Magiske gaver, der vil garantere en særlig læseoplevelse!

Den Lille Havfrue Ariel og du

Den perfekte gave til alle undervands-fans! Vi elsker den lille havfrue Ariel med hendes røde hår og sjove undervandsvenner. I denne bog oplever du din helt egen historie med Disneys Ariel og lærer værdien af kærlighed og venskab. Din bog med Den Lille Havfrue er børnevenlig og kan gøres personlig på alle punkter. Det er nemt at tilpasse navne, udseende og kærlige detaljer og snart har du skrevet din helt personlige historie med Ariel.

Løvernes Konge og du

Klassikeren fra Disney er her endelig! Skriv din helt personlige bog med Løvernes Konge og tag på et storartet Disney-eventyr. Kom med Simba på hans spændende rejse og stift bekendskab med Timon og Pumba. Løvernes Konge-bogen er børnevenlig og kan gøres personlig på alle punkter. Angivne navne, udseende og søde detaljer kan nemt tilpasses og snart har du din helt personlige historie med karaktererne fra Løvernes Konge.

Frost og du

Er historien om Disneys isdronning den mest fantastiske fortælling? Nu kan du selv opleve den - du drømmer dig nemt til Arendal og oplever det største Frost-eventyr om den ubetingede kærlighed mellem dine yndlingsheltinder Anna og Elsa.

Frost 2 og du

Det andet store eventyr med Anna, Elsa og deres venner Kristoffer, Sven og Olaf begynder! Sammen lærer de skovens elementer at kende. Du føler med Anna, som endnu en gang må miste Elsa. Du bliver også bange med Anna og Elsa for folket i Arendal og vågner først fra din drøm, når hemmeligheden om Elsa krafter er afsløret.

Biler og du

Du har fået en ny racerbil, nøjagtig i farven på din yndlingsbil fra Cars. Mens du leger, drømmer du dig hen ved siden af Lynet McQueen. Du vil sammen med ham opleve det største Biler-eventyr, og vil ikke kun lære hvad det vil sige at være fair, men også om venskabets bånd.

Dit personliserede Disney-eventyr

Så du kan føle dig hjemme i din Disney og Disney/Pixar-bog, har vi tegnet dig i den ikoniske Disney-tegnestil, der passer til den valgte film. Fortæl os dit navn, din hårfarve, øjenfarve, hudfarve og hvilken frisure du vil have. I din helt personlige historie spiller du nemlig hovedrollen: Du kan blive lagt kærligt i seng, få din livret til aftensmad eller få en ny legetøjsbil i gave. Bliv fortryllet af din egen historie og kom med ind i vores verden af personlige Disney-bøger!