Personlige gaver til børn

Er der stadig plads på din ønskeliste til fødselsdag, skolestart eller jul? Hos os finder du den perfekte gaveidé til enhver lejlighed. Opret din personlige gave nu med disse få trin: Vælg, konfigurer og giv glæde!

Disneys Frost 1
300,00 kr
Disneys & Pixars Biler
300,00 kr
Disneys Løvernes Konge
Personaliseret Løvernes Konge-bog
300,00 kr
Den Lille Havfrue Ariel
Personaliseret børnebog med Den Lille Havfrue Ariel
300,00 kr
Din Navnebog
Din navnebog
300,00 kr

Den perfekte gaveide til ethvert barns fødselsdag

Gaver får altid barneøjne til at lyse. Men personlige gaver er endnu mere værdifulde. Personlige detaljer, fotos og kærlige ord i dedikationen gør vores personligt tilpassede produkter til noget helt specielt.

 

Ofte er børneværelset fuld af legetøj, og man ved snart ikke længere, hvad man skal give de små. Søg ikke længere, for her er vores helt unikke og personlige gaver til børn - hvad enten det er til dåb, fødselsdag, skolestart eller bare fordi.

 

Personlige børnebøger er en fantastisk gaveidé til både piger og drenge, og kan gives til enhver lejlighed. Fordi vi producerer bogen i højeste kvalitet, er det en gave, som barnet kan beholde i mange år og tage frem og kigge på til enhver tid. Personlige gaver viser omsorg og omtanke, og styrker båndet mellem jer gennem minder.

Hver personlig gave er unik

Vi elsker de øjeblikke, hvor de små pus med store øjne spændt befrier gaven fra det farverige papir og derefter stråler af glæde over overraskelsen indeni. Og når barnet finder sig selv som hovedperson i gaven, er overraskelsen endnu større.

 

Særligt vores personaliserede børnebøger giver dig adskillige muligheder for personlig tilpasning:

 

  • Navn, alder og karakterens udseende
  • Din livret
  • Navnet på den bedste ven eller forældrene
  • Yndlings bamsen
  • Og meget mere..

 

På den måde er hver eneste bog fra Framily unik og produceret individuelt til dig. Vi lægger stor vægt på højeste kvalitet, så vores personlige gaver giver glæde og fortryller igen og igen.