Personlige julegaver

De skønne personlige julegaver fra Framily, byder på hygge, varme og magi på 28 farverige sider. Vores personligt tilpassede bøger kan gøre juletiden utroligt speciel, og få børnenes øjne til at lyse op af glæde og spænding. Design din egen helt personlige julegave nu!

Vores smukkeste julehistorier

Din nisse-fotobog

Gurli Gris - Glædelig jul!

Disneys Frost og du

Gaver til hele familien:

Til verdens bedste barn
260,00 kr
Supermormor / Superfarmor
260,00 kr
Din Navnebog
Din navnebog
300,00 kr
Den Lille Havfrue Ariel
Personaliseret børnebog med Den Lille Havfrue Ariel
300,00 kr

Gaveindpakning og postkort

Du kan tilføje vores smukke julegaveæsker og postkort, når du gennemfører din bestilling.

De smukkeste gaver til jul

Julen er den absolut bedste tid på året. Julen handler om, at være sammen med familien, være taknemmelig for hinanden og skabe hyggelige øjeblikke sammen, som bliver til dejlige minder. Det er lige præcis dét, som vores personlige julegaver kan gøre for dig og for dem, du holder af. Framily's personaliserede julegaver drysser lidt ekstra tryllestøv over denne magiske tid.

 

Juletræet bliver ofte helt omringet af mange gaver, der kun bliver leget med én gang og derefter bare fylder i huset. I stedet for plastiklegetøj med blink og hyl, foreslår vi en helt personligt tilpasset bog, trykt på papir af høj kvalitet og flot pakket ind. Dét er en gave, som kan holde hele livet. Bogen indeholder nemlig masser af kærlighed med plads til en personlig dedikation og knytter et specielt bånd mellem dig og barnet. Bogen kan have stor interesse i lang tid, og blive et varigt minde om den dejlige barndomsjul.

  

Hvad end den er til piger eller drenge, gør vores personlige bøger gavegiveriet til noget helt specielt. Pakket ind i flot gavepapir, og sammen med et smukt illustreret kort, er det den perfekte gave til jul. Barnet vil altid huske, hvem de fik deres personlige bog af, og de kan beholde den i mange år og mindes de hyggelige stunder, bogen gav jer sammen.

 

Design dine personlige juleoverraskelser nu og giv glæde på 28 farverige sider.