Personlige påskegaver til børn

Påske er den perfekte lejlighed til gaver, der er gledet lige ud af trykpressen, og som bringer stor glæde –når de bliver givet til modtageren og i de mange hyggelige læsestunder, der følger.

 

Vores personligt tilpassede påskegaver fortæller historier til børn, der er lavet specielt til dem!

De smukkeste børnebøger til påske

Disse personligt lavede helteshistorier er perfekte til enhver påskekurv.

Den Lille Havfrue Ariel og du


Disneys Løvernes Konge og du

Disneys Biler og du
Påskegaver til børn: slik til øjne og ører

Søde sager behøver ikke nødvendigvis kun at være sukkerstads! Vores personlige påskegaver til børn er fyldt med søde, farverige billeder, overraskende sætninger og indeholder en personlig påskehilsen fra dig. Bøgerne inviterer børnene på opdagelse og til gætteleg. Og bedst af alt: De er ikke kun unikke, de går ikke nemt i stykker, og de forårsager ikke mave- eller tandpine. Kom med på søge- og opdagelses sjov for hele familien. De personligt tilpassede børnebøger kan gives som påskegave, eller de kan tilsættes den spændende jagt på påskeæg i den friske luft i haven.

Din helt egen påskegave

Som om de skrælles direkte af påskeægget, tumler vores personlige påskehistorier ud af trykpressen og bliver pakket ind med en masse kærlighed og sendt direkte til dit hjem. Børnene i din familie har aldrig fået en gave helt som denne, og det er en, som de kan få glæde af i mange år, da vi benytter papir i høj kvalitet og binder bogen i hårdt omslag. En personlig børnebog er en fantastisk alternativ påske gaveidé til både piger og drenge. Det er en unik påskegave, som viser kærlighed og omtanke, holder længe og som ikke giver huller i tænderne!